تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

تجهیز ناوگان اتوبوس رانی مشهد به سامانه «پرداخت موبایلی»

  • کد خبر: ۸۰۸۶۶
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
تجهیز ناوگان اتوبوس رانی مشهد به سامانه «پرداخت موبایلی»
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد: تا پایان سال ناوگان اتوبوس رانی شبکه حمل ونقل عمومی مشهد به روش پرداخت هزینه سفر با تلفن همراه تجهیز می‌شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ با شیوع کرونا و با هدف حذف تبادل پول کاغذی در بین شهروندان و تاکسی رانان در حوزه حمل ونقل عمومی نرم افزار و زیرساخت تحقق این هدف از دو سال قبل به همت سازمان فاوای شهرداری مشهد و با همکاری سازمان تاکسی رانی آغاز شد.

بستر اجرایی کار هم از ابتدای امسال بر روی تعداد زیادی از خطوط تاکسی در مشهد راه اندازی شد و بدین ترتیب کار پرداخت هزینه سفر درون شهری با تلفن همراه از سوی شهروندان و با پیشنهاد تاکسی رانان قوت بیشتری گرفت. روز گذشته درهمین راستا و با هدف ایجاد انگیزه در نوع پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی از سه تاکسی ران پیشرو در تحقق این هدف قدردانی شد.

تجهیز اتوبوس‌ها تا پایان سال

در حاشیه این مراسم مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد به خبرنگار ما گفت: تا پایان سال ناوگان اتوبوس رانی شبکه حمل ونقل عمومی مشهد به روش پرداخت هزینه سفر با تلفن همراه تجهیز می‌شود.


محمدجواد رجائیان افزود: یکی از نکات مهم حوزه حمل ونقل که همواره مورد توجه رانندگان و مسافران بوده موضوع پرداخت هزینه سفر است. در تاکسی و به ویژه تاکسی‌های خطی و گردشی، به دلیل اینکه کرایه برحسب مسافت متفاوت است همواره مشکل پول خرد وجود دارد.

وی ادامه داد: برهمین اساس روش پرداخت مناسبی برای حوزه استفاده از پرداخت تلفن همراه مبتنی بر کیوآرکد برای ناوگان تاکسی رانی مشهد تعریف شد.

تجهیز کامل ایستگاه‌های مترو به سامانه پرداخت موبایلی

وی یادآور شد: برای کل حوزه حمل ونقل عمومی مشهد این برنامه وجود دارد تا پرداخت از طریق تلفن همراه میسر باشد. اکنون تجهیز ایستگاه‌های مترو به طور کامل انجام شده است و روزانه بیش از چندهزار تراکنش موبایلی در حوزه پرداخت هزینه سفر قطارشهری توسط شهروندان صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد بیان کرد: شهروندان از هر پرداخت خود به این روش در باشگاه شهروندی جایزه می‌گیرند. این ابزار در نهایت جایگزین من کارت خواهد شد و کیف پول موبایلی برای شهروندان خواهد بود. رجائیان ادامه داد: درهمین راستا طی مراسمی در حوزه تاکسی رانی از سه راننده تاکسی که بیشترین آمار تراکنش موبایلی را در دریافت هزینه سفر خود از شهروندان به ثبت رسانده اند قدردانی شده است.

حذف آبونمان تاکسی‌ها با حداقل ۶۰ تراکنش موبایلی

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این مراسم گفت: براساس تفاهم نامه‌ای که با سازمان فاوا منعقد کردیم قرار شد در حوزه تاکسی رانی اگر هر تاکسی ران در هر ماه دست کم ۶۰ تراکنش از طریق کیوآرکد تعریف شده داشته باشد، از پرداخت هزینه آبونمان معاف و این هزینه توسط شهرداری پرداخت شود.


احمد محبی بیان کرد: سازمان فاوا با همکاری تاکسی رانی کیوآرکدی تعریف کرد که توسط آن شهروند هزینه سفر خود در تاکسی را از طریق گوشی همراه پرداخت کند.

وی ادامه داد: امکان استفاده از این کیوآرکد توسط کیف پول‌های الکترونیک دیگر وجود دارد. نزدیک ۵ ماه است که کیوآرکد «شهر من» بر روی تاکسی‌ها تکمیل و اجرایی شده است.

تجهیز ۹۰ درصد تاکسی‌های مشهد به کیوآرکد

وی اظهار کرد: اکنون ۹۰ درصد تاکسی‌های مشهد به این کیوآرکد تجهیز شده اند.
در این مراسم از علیرضا‌هاشم خانی شاه نظری، مجتبی‌صبوری نژاد و رضا نوروزی ضرابی، سه تاکسی ران پیشرو برای دریافت کرایه سفر با تلفن همراه، قدردانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->